четвер, 16 листопада 2017 12:29

"Аж сльози навернулися" - терористи думають, що Путін їх визнав

"Аж сльози навернулися" - терористи думають, що Путін їх визнав
Російські пропагандисти в повідомленні про переговори "забули" вказати, що ЛДНР самопроголошені "республіки". Фото: news.bigmir.net

Телефонні перемовини Володимира Путіна з ватажками терористів ЛДНР свідчать про те, що Росія поки не збирається йти з Донбасу.

Про це заявив український журналіст Роман Цимбалюк на своїй сторінці в Facebook.

"Не знаю, чи була насправді ця телефонна розмова Путіна зі своїми гауляйтерами. Може, сайт Кремля просто опублікував красиві фотографії ВВП з трубкою, а тіням сказали, що" розмова була ". У будь-якому випадку в цих кількох абзацах Москва черговий раз показала , що йти поки з окупованих територій не планує, як і виконувати "Мінськ-2" і взагалі подумує про визнання. Цікаво, в яких межах? " - зазначив він.

Журналіст зауважив, що російські пропагандисти в повідомленні про переговори "забули" вказати, що ЛДНР - самопроголошені "республіки".

"Раніше це слова завжди вказували. А коли мова йде про МН17, то взагалі пишуть "Донецька область України", - підкреслив Цимбалюк.

У свою чергу, пропагандисти з ДНР намагаються дзвінок Путіна до ватажків терористів представити як визнання керівництвом РФ незаконних "республік". Про це інформує "Остров".

Першим почав пропаганду "радник" Олександра Захарченко по іміджу Олександр Казаков.

"Настроїмо оптику? Ось вам, друзі мої, питання: Що важливіше з точки зору глобальної стратегії: вирішення питання про обмін полоненими? Участь в процесі Патріарха Кирила і Медведчука? Місце прийняття рішення - Новоєрусалимський монастир? Перша публічна розмова Путіна і Захарченка? Мене не питайте - моя відповідь очевидна", - написав він в соцмережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Касьянов виступив проти миротворців на Донбасі

Прихильник "русского мира", харківський сепаратист Костянтин Долгов підтримав "колегу".

"Путін провів телефонну розмову з главами ДНР і ЛНР. Це безсумнівний плюс. Республіки вводяться в порядку. Чи не вперше фіксується прямий діалог вищого керівництва РФ з вищим керівництвом республік", - радіє він у себе в Facebook.

Терористи зауважили, що в офіційному повідомленні прес-служби Путіна при згадці про ЛДНР не вказано, що це невизнані "республіки", а Захарченко та Плотницкий іменуються їх главами.

"Супер! Коли ВВП легко, вільно і невимушено промовив Донецька і Луганська республіки - аж сльози навернулися", - пишуть у соціальних мережах.

У свою чергу, народна депутатка Надія Савченко відзначила, що телефонна розмова Володимира Путіна з ватажками терористів ЛДНР - "позитивний знак".

Зараз ви читаєте новину «"Аж сльози навернулися" - терористи думають, що Путін їх визнав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути