вівторок, 31 січня 2017 12:50

"Авдіївка на межі" - журналіст про катастрофу в місті

"Авдіївка на межі" -  журналіст про катастрофу в місті

Російський журналіст Олександр Тверський розкритикував опозиціонерів своєї країни за ігнорування ситуації в місті Авдіївці Донецької області, яке атакували терористичні війська ДНР. Про це на сторінці у Facebook розповів Тверський.

"Авдіївка на межі гуманітарної катастрофи. Десятки тисяч людей залишилися без води, тепла, газу. Можлива евакуація. Російські бойовики ведуть вогонь із житлових кварталів, прикриваючись населенням... Українські воїни гинуть і отримують поранення майже щогодини. Терористи мруть десятками", - пише журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авдіївка у вогні: бійці виклали відео атаки

За його словами, нікого з російських опозиціонерів, що відбувається не цікавить.

"Переглянув сторінки популярних блогерів, журналістів, політиків, інших публічних особистостей із Росії (звичайно, опозиційних поглядів). Тиша. Ніби й немає війни, яку розв'язала їхня країна. Законодавці думки, які можуть впливати на інших людей, відчути відповідальність - мовчать", - резюмував Тверський.

В Авдіївці почали раніше анонсовану евакуацію людей, спричинену сильними обстрілами. Парламентар написав, що евакуацію зараз проводять у старій частині міста.
Зараз ви читаєте новину «"Авдіївка на межі" - журналіст про катастрофу в місті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути