Ексклюзиви
пʼятниця, 13 березня 2020 12:20

Аваков заявив про масове зараження коронавірусом у Горлівці

Аваков заявив про масове зараження коронавірусом у Горлівці
Горлівка перебуває під контролем бойовиків. Фото: 5.ua

В окупованій Горлівці Донецької області зафіксували 12 випадків зараження коронавірусною інфекцією Covid-2019.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на виїзному позачерговому засіданні Кабінету міністрів за участі президента Володимира Зеленського.

"Ми зараз маємо інформацію про 12 випадків коронавірусу, виявлених у Горлівці", - сказав Аваков, аргументуючи зміни режиму на пунктах пропуску з окупованими територіями.

"Якщо громадянин України живе в Горлівці, на непідконтрольній нам території, там зареєстрований, він не може бути допущений на неокуповану територію України, поки діє карантин", - пояснив глава МВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спростували міфи про коронавірус

Спалах COVID-19 було зафіксовано в Китаї в кінці минулого року. За останніми даними, від нього померли понад 4,6 тис. осіб. Зараз у світі вірусом заражено понад 126 тис. осіб. Понад 68 тис. людей вилікувалися. 11 березня Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила пандемію коронавірусу.

Із 12 березня в Україні діє карантинний режим для запобігання поширенню коронавірусу. Захворювання офіційно підтвердили у трьох людей.

Зараз ви читаєте новину «Аваков заявив про масове зараження коронавірусом у Горлівці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути