понеділок, 27 травня 2019 14:22

Ярош розповів, як швидко розгромити бойовиків на Донбасі

Ярош розповів, як швидко розгромити бойовиків на Донбасі
"За кілька тижнів абсолютно реально провести хорошу наступальну операцію", - Ярош. Фото: Людмила Логвинова

Командувач Української Добровольчої Армії Дмитро Ярош розповів, скільки Збройним Силам України треба часу, щоб здобути перемогу на Донбасі.

"Я не називатиму конкретних термінів. Але за кілька тижнів абсолютно реально провести хорошу наступальну операцію", - сказав він в інтерв'ю OBOZREVATEL.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я не Дон Кіхот" - бойовик Гіркін зізнався у використанні "живого щита"

"Маючи гарантію, що Росія не втрутиться, ми можемо розгромити Перший і Другий корпуси так званих Л/ДНР, що фактично є збройними формуваннями РФ.

Але загалом, якщо "на хлопський розум" - думаю, тижнів зо 2 нам би вистачило для того, щоб прорватися до кордону. Почати активно вибудовувати суцільну мережу оборони по межі, оточити і нейтралізувати ті бандугруповання, які перебувають у великих містах, порубати їх комунікації. Якщо ми втягнемося у бої по містах - це буде довга бойова операція", - сказав він.

У мережі з'явилося яскраве відео удару бійців ЗСУ по позиціях бойовиків в окупованій Горлівці. Звідти раніше надійшов удар, який поранив одного українського військовослужбовця.

Зараз ви читаєте новину «Ярош розповів, як швидко розгромити бойовиків на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути