субота, 19 серпня 2017 08:50

Активісти провчили фейкового героя України

Активісти провчили фейкового героя України
Після розмови на підвищених тонах Мартинов зізнався, що ніде не воював, в АТО не був, а нагороди носив не справжні. Фото: кадр з відео

Активісти провчили Олега Мартинова, який представлявся заступником голови НАБУ, ветераном АТО, начальником розвідки, тощо та змусили просити вибачення.

Історію на своїй сторінці в Facebook оприлюднив волонтер Роман Сініцин.

"Вчора оцей гусь Олег Мартинов був на відкритті пам'ятника Учасникам АТО. Разом з справжніми учасниками АТО. В компанії сепара Палія.. ..почепив Зірку Героя України!!!, представлявся комбатом неіснуючого підрозділу Тєні, начальником розвідки "Донбасу" і стверджував що він вбив Мозгового, виводив людей з Дебальцево та Іловайська. ", - написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спалились на шнурках: в мережі висміяли затримання терористами "диверсанта"

Також, за словами Сініцина, чоловік у Херсоні показуючи посвідчення НАБУ, представлявся заступником Назара Холодницького і вимагав документи в міськраді.

Активісти запросили Мартинова на інтерв'ю. Проте, замість журналістів він зустрівся з ветеранами Донбасу, Миротворця, 95 і 81 бригад ВДВ та інших підрозділів. Також на зустріч з Мартиновим прийшли представники організації С14, теж учасники бойових дій.

Після розмови на підвищених тонах Мартинов зізнався, що ніде не воював, в АТО не був, а нагороди носив не справжні.

Зараз ви читаєте новину «Активісти провчили фейкового героя України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути