середа, 01 травня 2019 20:05

Якщо Зеленський дасть наказ скласти зброю, почнеться п...ь - Валькірія

Автор: Сергій Старостенко
 

Нинішня українська армія – уже не та, якою була кілька років тому, - каже аеророзвідниця Юлія Толопа, яка має позивний Валькірія. Поменшало патріотів, побільшало людей, які просто заробляють гроші. Але хто б не приходив на фронт - потрібно продовжувати воювати, впевнена військова.

- На війні майже 50-60% – це тупо аватари і люди, які прийшли заробляти гроші. Зараз зарплатня на першій лінії – це 20-22 тис. грн у звичайного солдата. Звісно він піде на контракт і посидить на передовій.

У нас на фронті в першому турі 15 людей з бригади голосували за Бойка. Як це можливо? Після того як він поїхав в Росію і з Медвєдєвим в ясна смоктався.

Не було достойної людини серед усіх кандидатів на пост президента. Але Порошенко був єдиний, хто щось робив для України

Не було достойної людини серед усіх кандидатів на пост президента. Але Порошенко був єдиний, хто щось робив для України. Зеленський симпатичний тим, що він молода і неполітична людина. Але після того, як він казав, що "будемо домовлятися і можна просто не стріляти", це відразу від нього відвернуло. Як не стріляти? Він же розуміє – у нас були більше ста тисяч людей, які дійсно воювали і пройшли війну. Якщо він дасть наказ скласти зброю – почнеться п....ь. Сподівання тільки на те, що він не дурень і що він цього не допустить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бійці полку "Азов" зіпсували третину бюлетенів: писали лайку та малювали геніталії

Порох не був найкращий. Але він найкращий з усіх, що були. Думаю, якби Порох розкрив хоча б одне резонансне вбивство, тої ж Каті Гандзюк, він мав би значно більше голосів на другому турі. Дуже великим плюсом йому було б, якби він розкрив хоча б один підпал військових баз. Але він цього не зробив, - зазначила дівчина.

Інтерв'ю з Юлією Толопою читайте в наступному номері журналу "Країна".

За п'ять років український військовослужбовець отримуватиме від однієї тисячі євро і вище.

Полковник отримуватиме 2,5 тис. євро, в ефірі одного з українських телеканалів заявив член команди новообраного президента України Володимира Зеленського, радник з питань безпеки та оборони Іван Апаршин. Наразі українські бійці на передовій отримують 22-24 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Якщо Зеленський дасть наказ скласти зброю, почнеться п...ь - Валькірія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути