Ексклюзиви
неділя, 28 жовтня 2018 12:04

Як воюють на Донбасі: показали відео з передової

Як воюють на Донбасі: показали відео з передової
Показали випробування міномета на передовій. Фото: nackor.org

На відео ЗСУ показали роботу мінометників в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі.

"Міномет - це 120-міліметровий кулак командира батальйону, яким він швидко може вдарити супротивника з несподіваною позиції. Ця потужна колективна зброя, здатна вражати ціль на дальності понад 6 кілометрів", - кажуть в повідомленні.

Також зазначили, що мають артилерійські планшети. Натиснувши одну кнопку можна віддати команду на відкриття вогню разом з установками для стрільби.

Зараз мінометники підрозділів Об'єднаних сил відведені з передової лінії, але продовжують тренуватися на полігонах, щоб бути готовими до виконання бойового завдання в будь-яких умовах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми майже не стріляли, акуратно мінували. Це заслуга "Сєви"

У зоні проведення операції об'єднаних сил на Донбасі загинув український військовий. Імені поки не повідомили. Противник вчора 15 разів відкривав вогонь по позиціях українських військ в районах населених пунктів Кримське, Луганське, Світлодарськ, Піски, Опитне, Павлопіль, Гнутове, Водяне та Лебединське.

Зараз ви читаєте новину «Як воюють на Донбасі: показали відео з передової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути