пʼятниця, 26 березня 2021 20:23

Як можемо повернути Донбас до 2030 року

Як можемо повернути Донбас до 2030 року
Сергій Гармаш розповів, як можемо повернути Донбас . Фото: Тарас Подолян

Повернути Донбас можемо ще у цьому десятилітті. Про це каже в інтерв'ю журналу "Країна" представник Донецька в українській делегації Тристоронньої контактної групи Сергій Гармаш.

"Україна має постійно працювати на економічне, та воєнне ослаблення противника. А також показувати росіянам шкідливість для них імперіалістичної ідеології. Зараз є несприятливий для Росії фактор - діяльність адміністрації Байдена. Пандемія послаблює російську економіку. Слід зважати і на вік Путіна. Росіяни втомилися від нього. Виросло покоління, яке не бачило іншого президента. Воно живе в інтернет-просторі, хоче свободи, прогресу, а не ізоляції. Нещодавнє опитування показало, що 40 відсотків росіян не бажають бачити Путіна президентом після 2024 року. Багато чинників можуть сприяти суттєвому послабленню Росії".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський перестав бачити мир в очах Путіна - член ТКГ

Тоді вона займеться вирішенням внутрішніх проблем, або ослабне настільки, що ми зможемо повернути Донбас військовим шляхом але малою кров'ю, додає.

ЧИТАЙТЕ ПОВНЕ ІНТЕРВ'Ю У СВІЖОМУ НОМЕРІ ЖУРНАЛУ

Україна може розглянути питання поставки води до окупованого Криму. Це можливо лише в разі виникнення там гуманітарної катастрофи, заявив глава української делегації в ТКГ Леонід Кравчук.

Зараз ви читаєте новину «Як можемо повернути Донбас до 2030 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути