Ексклюзиви
середа, 12 лютого 2020 07:38

Як минула попередня доба на Донбасі

Як минула попередня доба на Донбасі
З початком доби російські окупаційні війська вогневої активності не вели Фото: Рівне Вечірнє

11 лютого збройні формування РФ 5 разів порушили режим припинення вогню.

По нашим позиціям стріляли із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм, а також з гранатометів різних систем та стрілецької зброї, повідомляє пресслужба Об'єднаних сил.

Один ворожий обстріл з автоматичних станкових гранатометів зафіксували поруч з Пісками, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід".

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник 4 рази обстріляв наші позиції: тричі в районі Оріхового – з міномету калібру 120 мм випустив 9 мін, а також вів вогонь з гранатометів різних систем; неподалік населеного пункту Кримське - з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Маскуються і готують війська": бойовики активно перешкоджають роботі ОБСЄ

Унаслідок ворожих обстрілів втрат серед українських захисників учора не було. З початком доби російські окупаційні війська вогневої активності не вели. За цю добу втрат немає.

На Донбасі бойовики посилили обстріли на передовій. "11 лютого російські окупанти обстріляли позиції українських захисників з гранатометів різних систем у районі населеного пункту Оріхове. Крім того, у тому ж районі противник застосував заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 120 мм, випустивши 9 мін", - повідомляє пресслужба Об'єднаних сил. Внаслідок обстрілу втрат серед українських військовослужбовців немає.

Зараз ви читаєте новину «Як минула попередня доба на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути