вівторок, 20 жовтня 2020 07:24

Як минула доба на Донбасі

Як минула доба на Донбасі
Наші воїни продовжують виконувати поставлені завдання і перебувають напоготові до адекватного реагування на ймовірні підступні дії противника. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

На Донбасі впродовж минулої доби, 19 жовтня, збройні формування Російської Федерації двічі порушили режим припинення вогню.

Поблизу Луганського противник стріляв із ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї. А в районі Авдіївки задокументовано проліт ворожого БПЛА із перетином лінії розмежування. Про це повідомляють в штабі операції Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ готові звільнити Донбаc

"Засобами радіоелектронної боротьби безпілотник противника було подавлено, що унеможливило його подальше використання. Неприцільні постріли не становили загрози життю і здоров'ю, тому наші воїни вогонь у відповідь не відкривали. Серед особового складу Об'єднаних сил бойових втрат і поранень не було", - сказано в повідомленні.

Від початку поточної доби, 20 жовтня, у смугах відповідальності наших бойових бригад пострілів з боку російсько-окупаційних військ не було. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

У Донецькій області з вечора 16 жовтня до вечора 18 жовтня спостерігачі ОБСЄ зафіксували 22 порушення режиму припинення вогню. Водночас на Луганщині за цей же період не зареєстрували жодного порушення.

Зараз ви читаєте новину «Як минула доба на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути