Ексклюзиви
четвер, 05 квітня 2018 10:58

Агресія Росії проти України стала глобальною загрозою - експерт ООН

Агресія Росії проти України стала глобальною загрозою - експерт ООН
Російська агресія на Донбасі перетворилася на глобальний виклик. Фото з відкритих джерел

Бойові дії на Донбасі стали глобальною загрозою.

Про це в Прінстонському університеті в США заявив Володимир Єльченко, постійний представник України при ООН, повідомив "Укрінформ".

"Гібридна війна, яку веде Росія проти України, поступово перетворюється в глобальну гібридну війну. Вона ведеться на всіх рівнях, на різних полях битв і з різною інтенсивністю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Режим, який убиває і бреше" - дипломат про методи Кремля

Кремль не гребує застосовувати будь-які інструменти для просування своєї реваншистської програми, незважаючи на людські втрати. Росія поклала початок нехтуванню встановлених принципів міжнародних відносин. Неправомірні дії Росії, а також безперервна пропаганда, дезінформація, підроблені новини та інші гібридні інструменти застосовуються Росією щодня в безперервному режимі", - сказав дипломат.

Відносне перемир'я на території Донбасу, яке підтримали лідери країн "нормандської четвірки", може тривати до серпня. Разом з тим, у Кремлі вважають Україну фронтом тотальної війни із Заходом і не мають наміру йти з окупованих територій.

Зараз ви читаєте новину «Агресія Росії проти України стала глобальною загрозою - експерт ООН». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути