понеділок, 03 липня 2017 12:33

"Я не знала, куди він іде" - мати полоненого Агєєва дала інтерв'ю

"Я не знала, куди він іде" - мати полоненого Агєєва дала інтерв'ю
Світлана Агєєва розповіла про полоненого сина. Фото: gordonua.com

Мати російського військового Світлана Агєєва категорично заперечує, що син пішов воювати заради грошей. Стверджує, що не знає, на чиїй території він воює і проти кого.

Про це вона розповіла виданню "Гордон" під час інтерв'ю.

"Ні, що ви? Я категорично заперечую, що син поїхав воювати за довгим рубльом. За яким рубльом? У нас не було таких проблем, аби заради грошей на смерть іти або на важку роботу якусь. Так, в нашому регіоні невеликі зарплати, але ми все життя так жили. І нам вистачає, знаходимо вихід із становища. Офіційно заявляю: це неправда, у нас є все!", - сказала Світлана Агєєва.
Жінка дізналася про полон сина 27 червня від місцевих ЗМІ. Пізніше звернулася до правозахисника Олександра Гончаренка. Таким способом шукала допомоги у влади.
"Це моя помилка, що я не знала, куди він іде! Він дорослий самостійний хлопець. У мене до українців взагалі немає антипатії. Але коли читала коментарі з ненормативною принизливою лексикою від українських хлопців і дівчат. Я такого за 55 років свого життя не чула".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії анонсували обмін полоненими "всіх на всіх"

Майже 300 осіб не хочуть повертатися до бойовиків. Усього Росія вимагає повернути 640 арештованих. Про це на брифінгу заявила представниця України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи щодо конфлікту на Донбасі Ірина Геращенко.

Зараз ви читаєте новину «"Я не знала, куди він іде" - мати полоненого Агєєва дала інтерв'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути