Ексклюзиви
четвер, 23 серпня 2018 15:51

4 дитини загинули на Донбасі

4 дитини загинули на Донбасі
З початку року на Донбасі загинули 4 дитини. Фото: Інформатор

На Донбасі з початку року загинули 4 дитини.

Ще 16 отримали травми, повідомив перший заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Александер Хуг, інформує "Радіо Свобода".

"Вже цього року зі 168 жертв серед цивільного населення 20 – це діти, серед яких четверо загиблих і 16 поранених. За останні чотири роки діти, які проживають уздовж лінії зіткнення, відвідують школу в атмосфері страху. Довкруж них – міни та боєприпаси, що не вибухнули, техніка, солдати і озброєні особи. Дитяча невинність – в оточенні насильства та небезпеки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Напередодні Дня Незалежності у ЗСУ втрати

Ми стали свідками того, що через кордон між Україною та Росією рухалися автоколони. Ми також бачили автоколони та велику кількість техніки, які переміщалися через підконтрольну урядові Костянтинівку. У Мінську ми чуємо слова, а на місцях бачимо реальну ситуацію, і не завжди вони співпадають", - сказав Хуг.

23 серпня проросійські терористи на Донбасі вбили 4-х українських бійців.

Зараз ви читаєте новину «4 дитини загинули на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути