середа, 10 травня 2017 11:23

26-річний матрос помер у дніпровському шпиталі

  Павло Савлук помер у госпіталі 9 травня
Павло Савлук помер у госпіталі 9 травня

26-річний матрос Павло "Фізрук" Савлук із села Верхньоінгульське Бобринецького району на Кіровоградщині отримав поранення в голову. Близько тижня тому його підстрелив снайпер бойовиків. 9 днів Павло перебував у комі. Помер у лікарні ім.Мечникова у Дніпрі.

"Який день перемоги?! Коли сьогодні помер (після важкого поранення від кулі снайпера) Савлук Павло Валентинович - Пашка.....матрос морпіх, наш друг, якому я обіцяв літні тактичні кросівки привезти наступного разу...",- написав у facebook волонтер Андрій Сірак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Він нас лишив, а ми служимо далі" - у зоні АТО загинув 21-річний боєць

Був розвідником 2-го розвідувального відділення 3-го розвідувального взводу розвідувальної роти військової частини А2802. Павла призвали на службу за контактом 30 червня 2016 року.

"Я зараз у відпустці. Ми бачилися перед моїм від'їздом, обнялися і побажали один одному удачі. Все це перед очима стоїть, ніби тільки вчора відбулося. А тепер немає Пахи..", - розповів друг Олег.

Залишився брат.

Публікуємо усі відомі нам імена та фото бійців АТО, загиблих на війні протягом квітня 2017-го.

Зараз ви читаєте новину «26-річний матрос помер у дніпровському шпиталі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути