середа, 19 жовтня 2016 01:16

Чому люди розлучаються в літньому віці

Чому люди розлучаються в літньому віці

Поки діти не виросли, деякі пари, незважаючи на незадоволеність шлюбом, не думають про розлучення. Впевнені, що повинні залишатися разом заради дітей. Коли діти виростають і створюють власні сім'ї, подружжя більше не бачать сенсу у спільному житті і наважується на розлучення. Про це пише 24news.com.ua.

Ідея прожити ще 25 років у незадовільному шлюбі стає нестерпним. Згідно з дослідженням Бостонського університету, багато людей старше 55 років наважуються на розлучення. До недавнього часу було прийнято вважати, що такі шлюби не розпадаються. Однак, згідно зі статистикою, загальний рівень розлучень почав знижуватися, а от відсоток розлучень серед літніх американців зріс удвічі. Сьогодні ця цифра складає понад 15%. Приблизно одне на кожні чотири розлучення припадає на пари старше 55 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серіали руйнують шлюб

Згідно з прогнозами, до 2030 року більше 80 тисяч осіб 65 років і старше розлучаться. Причиною є те, що літні пари мають на сьогоднішній день інший менталітет. І не вважають, що є інші причини залишатися в шлюбі, крім як задоволення стосунками.

Зараз ви читаєте новину «Чому люди розлучаються в літньому віці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути