Ексклюзиви
пʼятниця, 30 березня 2018 00:15

Волосся на ногах і жодних кубиків пресу: українка розповіла про ідеал краси в Китаї

Автор: hochu.ua
  26-річна  Юлія Хромова  навчається у Китаї.
26-річна Юлія Хромова навчається у Китаї.

Серед китаянок поширена мода на природність. Дівчата не хочуть видаляти волосся зі свого тіла. Ноги та пахви голять лише ті, хто навчався за кордоном та намагається дотримуватися загальних канонів моди.

Про це у своєму блогу на hochu.ua розповідає українка 26-річна Юлія Хромова, яка навчається у Китаї.

"Китайські дівчата витрачають гроші і час на відбілювальні креми. Намагаються перефарбувати чорне волосся в більш світлі тони і вставляють кольорові лінзи, щоб збільшити очі. Ці риси слов'янської зовнішності у більшості китаянок викликають заздрість. Інші ж — співчуття. Бо для них я занадто товста при вазі 62 кілограми і надто висока з моїми 174 сантиметрами зросту", - розповідає Юлія Хромова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Магазин з білизною та крижаний душ: українець розповів, як потрапив у китайське СІЗО

Західний стандарт краси — це дівчина з накачаними сідницями, окресленими вилицями, вигином брів, довгими ногами та пухкими губами. У китайців такий образ не викличе жодних емоцій.

"Сексуальним у Китаї вважається "дитячість". Дитяче обличчя, великі невинні очі, як у кота з Шрека, коротенька спідничка школярки, худорлява статура, мініатюрність. Нещодавно після відпочинку в Таїланді моєму загорілому нареченому бос на роботі вручив тонік для висвітлення шкіри. До інших "must have" в Китаї можна віднести поняття крихкості. Найменший видимий мускул або кубик на животі — антисекс у азіатів. Чим миліша дівчина, тим більше вона в тренді".

Автор: hochu.ua
  Ідеал краси в Китаї: актриса Анджела Бейбі
Ідеал краси в Китаї: актриса Анджела Бейбі

Прикладом такої сексуальності азіати вважають популярну актрису Анджелу Бейбі, яку називають "китайською Кім Кардашьян".

"V-подібне підборіддя, змінене пластикою, неймовірно великі для азіатської зовнішності очі, оксамитова шкіра і "милота" — візитні картки східної красуні. На таку хочуть бути схожими усі дівчата. Бути кавайною зовсім не погано, але чи можете ви уявити жінку за 30 в Україні у шапці у вигляді панди або з вушками зайчика. У Китаї — запросто. Лялькових китаянок я називаю "Ангел з батогом": за дитячою невинністю ховається ще той характер. Китаянка може накричати на хлопця в публічному місці, відлупцювати його сумкою і дати стусана, якщо вже сильно заслужив".

У світі моди набуває популярності нова тенденція свідомого підходу до вибору одягу. Рух отримав назву "slow fashion" - "повільна мода". Він закликає до відмови від надспоживання, імпульсивних покупок та неякісних речей.

Зараз ви читаєте новину «Волосся на ногах і жодних кубиків пресу: українка розповіла про ідеал краси в Китаї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути