Ексклюзиви
понеділок, 04 грудня 2017 00:15

Українка створила в Італії бренд сумок, які продаються в 15 країнах

Автор: radiosvoboda.org
   33-річна Аліна Залевська, яка мешкає в Мілані, створила власний бренд жіночих сумок «Роза Лу»
33-річна Аліна Залевська, яка мешкає в Мілані, створила власний бренд жіночих сумок «Роза Лу»

Киянка 33-річна Аліна Залевська, яка мешкає в Мілані, створила власний бренд жіночих сумок "Роза Лу". Її вироби продаються в 15 країнах світу, зокрема в Україні.

"Закінчивши київський університет, я отримала диплом і вже за три дні поїхала здобувати другий, італійський. Під час навчання працювала по вихідних в одного мого знайомого, який має невелику мережу крамниць із сумками, - розповідає Аліна Залевська в інтерв'ю Радіо Свобода. - Допомагала вибирати моделі. Він помітив, що добре вмію вибирати й продавати. Вгадую моделі, що найкраще продаються. Тоді почав брати мене з собою на фабрики до постачальників. Так познайомилася з роботою фабрик, потім купувала сама сумки й відкрила у Києві невелику компанію та два магазини, які займалися продажем італійських сумок в Україні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місяць можна безкоштовно жити в Малайзії

Свою першу колекцію українка створила за три дні. Знайшла фабрику, яка шиє сумки, купила сировину та пояснила, що варто пошити.

"Тоді ж, у машині, коли я їхала з Флоренції. Мені хотілося дати жіноче ім'я новонародженій колекції. Так от, відкрию секрет: Роза Лу – це ім'я дочки моєї знайомої. Мені це ім'я дуже подобалося, і так воно стало іменем бренду, - каже Аліна Залевська. - Насправді це було зовсім непросто. У мене були власні заощадження від продажу сумок, а поїхати на навчання до Італії мені допомогла моя родина. Перший рік був надскладний. Треба було як слід навчитися виробництву. І працювати, не шкодуючи себе. У той рік я хіба що не ночувала на фабриках".

Автор: radiosvoboda.org
  Виставка сумок бренду Rosa Lou
Виставка сумок бренду Rosa Lou

Аліна Залевська також закінчила інтенсивний курс "Дизайн сумок" в Інституті моди "Sgrigna".

"Навчилася як слід малювати лекала, знайшла моделіста, який робить викройки, керівника виробництва, кілька лабораторій. Їздила презентувати бренд на різні виставки до Німеччини, Австрії, Нідерландів, скандинавських країн – до речі, дуже добре Північна Європа відгукнулася, від них і зараз багато замовлень".

Зараз ви читаєте новину «Українка створила в Італії бренд сумок, які продаються в 15 країнах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути