Ексклюзиви
четвер, 29 березня 2018 00:17

Українець заснував кафе на колесах в Лос-Анджелесі

Іммігрант-художник з України Ігор Авраменко відкрив кафе на колесах в США. Заклад називається Pirozhki і вже встигло придбати популярність серед жителів Лос-Анджелеса. Відвідувачам пропонують поласувати пиріжками з 5 різними начинками: куркою, телятиною, сиром, картоплею і шпинатом.

"Airstream (трейлер - Gazeta.ua) завжди уособлював для мене свободу американської мрії, тому здавалося природним об'єднати його з моєю пристрастю до бабусиних кулінарних рецептах. "Пиріжки" пов'язують традиційні цінності моєї сім'ї з любов'ю до американської культури. Я думаю, це просто доля - об'єднати дві мої пристрасті в одну ", - розповів чоловік, передає eater los angeles.

  Інтер'єр "пиріжків". Фото: la.eater.com
Інтер'єр "пиріжків". Фото: la.eater.com

Всі пиріжки коштують 5 доларів.

Біля трейлера Ігор встановив крісло-гойдалку, невелику софу з подушками і столик. Розкотив гігантський килим за трейлером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українка розповіла, як за три місяці заробила у США півмільйона

В американському місті Палатайн, неподалік Чикаго, відкрилася українська школа боксу та кікбоксингу. Головним тренером став президент Федерації таеквондо України Олег Соловей з Івано-Франківська. Ще одним тренером став його учень чемпіон України, Європи та світу з таеквондо Іван Костюк. Після кількох професійних боїв у США він вирішив припинити виступати, аби займатися тренерською діяльністю.

Зараз ви читаєте новину «Українець заснував кафе на колесах в Лос-Анджелесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути