понеділок, 26 березня 2018 00:16

П'яні та ненаситні: українка розповіла про шалені вечірки американців

Автор: facebook.com/Fort-Lauderdale-Spring-Break-2018
  На початку березня  тисячі студентів з усієї країни з'їжджаються у Флориду, щоб влаштовувати вечірки. Традиції понад 70 років.
На початку березня тисячі студентів з усієї країни з'їжджаються у Флориду, щоб влаштовувати вечірки. Традиції понад 70 років.

На початку березня тисячі студентів з усієї країни з'їжджаються у Флориду, щоб влаштовувати вечірки. Це початок спрінг-брейку - весняних канікул у коледжах. А самій традиції понад 70 років.

В курортне місто Форт-Лодердейл цього року приїхали близько 100 тисяч студентів. Деякі місцеві жителі евакуюються на кілька тижнів. Адже нестримні веселощі тривають до середини квітня, алкоголь ллється рікою, а нетверезі студенти стають учасниками різних інцидентів. Про це розповідає українка Лідія Калиніна у своєму блогу.

"Головні безумства відбуваються на вечірках "братств" і "сестринств". Такі організації є в кожному коледжі і університеті. Називаються вони зазвичай різними грецькими буквами. Щоб вступити у братство, новобранці повинні пройти цілий ряд досить витончених випробувань. Наприклад, ходити кілька днів з цеглою в руках, дістатися з окраїни міста упродовж години без грошей і телефону, намазати губи гострим соусом, з'їсти цибулину та інше", - пише Лідія Калиніна.

П'ють студенти в першу чергу пиво. Далі, як важка артилерія, в хід іде горілка.

"Все починається з алкогольних ігор. Найпопулярніша – Вeer Рong. Правила прості – по обидві сторони столу розставляють знамениті червоні пластикові стаканчики. Влучиш кулькою в стаканчик суперника – він випиває залпом. Програє та команда, яка випиває все своє пиво. Або Flip Cap — по краю столу розставляють стаканчики з пивом, гравці випивають залпом, ставлять склянку на край столу і б'ють по денцю так, щоб він перекинувся догори ногами. Не вийшло – штрафну. Серед ігор Power Hour — робиться нарізка з пісень, де композиції змінюються кожну хвилину. Змінилася музика – пий".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українка одягає у "вишиванки-абаї" мешканок Саудівської Аравії

"У американських студентів є свої визначення ступеню сп'яніння. Їх усього два. Перший називається Вreak the Seal (зірвати печатку). Це коли ти пив-пив – і вперше пішов в туалет. Вважається, що після цього ти вже не можеш зупинитися і далі настає другий етап Рiss Сlear – коли ти бігаєш по нужді без зупинки, - пише Калиніна. - Часто "братства" і "сестринства" влаштовують тематичні вечірки. Це може бути свято в стилі 20-х або 50-х років, або просто офіційний бал, де всі дівчата у пишних сукнях, а хлопці у фраках. Але закінчується все це завжди однаково – грандіозною пиятикою".

У Китаї студентський квиток – це також платіжна картка. Лише ним через спеціальні термінали оплачується їжа в їдальні, немає ніяких кас. Обслуговування 10-15 чоловік займає 2 хвилини. Про це розповідає Максим Загоруйко, який навчається у китайському місті Ухань, куди потрапив за китайською державною стипендіальною програмою. Вона надає безкоштовне навчання, гуртожиток або доплату до стипендії внаслідок оренди житла, медичне страхування. А також щомісячну стипендію.

Зараз ви читаєте новину «П'яні та ненаситні: українка розповіла про шалені вечірки американців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути