четвер, 04 січня 2018 00:15

"50 доларів за вечерю" - скільки заробляють на дружбі з китайцями

"50 доларів за вечерю" - скільки заробляють на дружбі з китайцями
Китайці готові платити за дружбу з українцями Фото: vgolos

У китайців вважається престижним мати серед друзів європейців, в тому числі і українців.

На такій дружбі часто заробляють гроші. Також користуються популярністю фотосесії з європейськими дітьми. За це китайці платять $400-$500, розповідає українка Юля із Ковеля Волинської області, повідомляє vgolos.

"Деякі китайці платять українцям гроші за вечерю з ними, – розповідає Юля. – Скажімо, сім'я може отримати 50 доларів і до того ж смачно повечеряти. Чоловіки в Китаї можуть запросити дівчину на вечерю. Це не побачення, тому інтиму ця зустріч не передбачає. Просто дехто із китайців хоче вразити своїх друзів і приходить на якісь урочистості у компанії із європейками. За це вони готові заплатити 200-300 доларів за вечір".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Киянка показала страви із новорічних столів в Японії

Роботодавці також цінують працівників з Європи. Менеджери середньої ланки у Китаї в середньому заробляють $ 1,5 тис. -$ 1,7 тис., зарплата самих китайців менша - $1 тис. – $1,2 тис.

В Китаї також стає популярною англійська мова. Відсоток дорослих, які нею володіють, катастрофічно малий. Зважаючи на брак своїх кадрів, китайці запрошують іноземців. Англієць чи американець менше ніж за $5 тис. -$7 тис. у Китай не поїде. А ось українці готові працювати за півтори тисячі. Тому їх досить часто запрошують.

Українки, які працюють моделями в країнах Азії, всередньому заробляють близько 2 - 2,5 тис. дол. на місяць. Найбільше платять в Китаї. Там оплачують роботу погодинно. В Японії, Кореї, Сінгапурі та Малайзії ціна фіксована робочий день - за 5 або 10 годин. Заробіток залежить від портфоліо, досвіду, сезону та агентства.

Зараз ви читаєте новину «"50 доларів за вечерю" - скільки заробляють на дружбі з китайцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути