четвер, 06 квітня 2017 15:23

З'явився видовищний трейлер нової "Мумії" з Томом Крузом і Расселом Кроу

З'явився видовищний трейлер нової "Мумії" з Томом Крузом і Расселом Кроу
У новому фільмі "Мумія" Том Круз полює на терористів в Іраку, а знаходить мумію ассірійської принцеси

У мережі з'явився український трейлер американського пригодницького фільму "Мумія".

Фантастичний бойовик - перезапуск фільмів про мумію. Перший фільм "Мумія" вийшов 1932 року, після цього зняли кілька сиквелів.

Події нового фільму-екшену відбуваються в наші дні. Герой Тома Круза на ім'я Нік Мортон - боєць спецпідрозділу в Іраку, який, переслідуючи бойовиків, потрапляє в дивний бункер, де виявляє мумію ассирійської принцеси Аманет.

Разом із науковим-антропологом Дженні Хелсі (Аннабелль Волліс) і групою солдат її тіло перевозять літаком до Лондона. Під час транспортування літак зазнає аварії, вижити вдається лише Ніку, Дженні і... мумії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийшов трейлер першого українського бойовика

Як і у всіх попередніх фільмах, мумія оживає. Вона має неймовірну надприродну силу, і у неї тільки одна мета - захопити світове панування і поневолити весь світ. Вперше за всю багаторічну історію фільмів про мумії, роль останньої зіграє жінка – Софія Бутелла. Також у фільмі глядачі побачать Рассела Кроу.

Режисером картини став Алекс Куртцман, який свого часу написав сценарії до таких популярних фільмів як "Трансформери", "Стар трек" і другої частини "Нової Людини-павука".

Прем'єра стрічки в Україні відбудеться 8 червня.

Нещодавно на кіноекрани вийшов бойовик "Джек Річер-2", головну роль у якому виконав актор Том Круз.

Перша частина фільму розповідала про відставного офіцера військової поліції Джека Річера. За сюжетом, він розслідує кілька вбивств випадкових перехожих. У сиквелі герой приїде до Вашингтона, щоб зустрітися з майором Сьюзен Тернер, яка очолила його колишній підрозділ і не раз допомагала йому в непростих ситуаціях. Однак напередодні її заарештовують за звинуваченням у зраді. Джек, упевнений у невинуватості Сьюзен, зробить все, щоб звільнити колегу і розкрити злочинну змову.

Зараз ви читаєте новину «З'явився видовищний трейлер нової "Мумії" з Томом Крузом і Расселом Кроу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі