понеділок, 19 березня 2018 20:38

З'явився трейлер українського фентезі "Бобот"

З'явився трейлер українського фентезі "Бобот"
З'явився другий трейлер українського фантастично-пригодницького фільму "Бобот" Фото: Фокус.ua

У мережі з'явився другий трейлер українського фантастично-пригодницького фільму "Бобот" режисера Максима Ксьонди. Відео опубліковане в YouTube.

Стрічка розповідає про 12-річного Вадика - патологічного брехуна і фантазера, який постійно вигадує собі подвиги. Одного разу хлопчик опиняється в центрі протистояння двох позаземних сил. Ще одним з головних героїв фільму стає ходяча трансформаторна будка, подібна до людини на ім'я Бобот. Він допомагає Вадику рятувати світ, однак є й інші трансформатори, які всі водночас відірвалися від мережі й почали поводитися, наче живі.

"Українське кіно продовжує набирати обертів. Особливо радію, що нарешті почав розвиватися такий сучасний і досить актуальний у світі жанр, як фантастика. Я впевнений, що "Бобот" однозначно знайде свого глядача і продовжить історію успіху українського кіно у прокаті. Тизер зацікавлює, чекаємо на фільм", - зазначив Голова Держкіно Пилип Іллєнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Когось вдягнули в мій костюм й він полежав замість мене" - як знімають українське фентезі

Уривки з фільму вперше показали в столиці Естонії під час найбільшого кінофестивалю Північної Європи.

Перший презентаційний ролик знімали російською, бо його показували інвесторам із Грузії. Але фільм буде україномовний. Бюджет фільму, половину з якого надала грузинська кінокомпанія, склав 20 млн грн. Другу половину профінансувало Державне агентство України з питань кіно.

Державне агентство України з питань кіно підготувало відеопрезентацію, до якої увійшли фрагменти ще не завершених стрічок, які створюють за підтримки держави.

Зараз ви читаєте новину «З'явився трейлер українського фентезі "Бобот"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі