вівторок, 14 серпня 2018 14:16

З'явився трейлер українського фантастичного фільму про трансформаторну будку

З'явився трейлер українського фантастичного фільму про трансформаторну будку
З'явився фінальний трейлер українського фантастично-пригодницького фільму "Бобот" Фото: YouTube

У мережі з'явився фінальний трейлер українського фантастично-пригодницького фільму "Бобот" режисера Максима Ксьонди. Відео опубліковане в YouTube.

Стрічка розповідає про 12-річного Вадика. Хлопчик патологічний брехун і фантазер. Весь час розповідає про свої вигадані подвиги. Та одного разу він опиняється в центрі протистояння 2 позаземних сил. Бобот - один із головних героїв фільму. Це ходяча трансформаторна будка, подібна до людини. Він допомагає Вадику рятувати світ. Є й інші трансформатори. Вони всі водночас відірвалися від мережі й почали поводитися, як живі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трансформаторна будка почала поводитись, як людина

"Ідея фільму - показати, що кожен із нас несе відповідальність за долю світу, який нас оточує. Показати наше класичне небажання брати участь у важливих подіях. А це саме те, що може знищити не тільки одну людину, але й світ зокрема. Фільм про те, що кожна людина повинна боронити землю на тому місці, де вона перебуває, незалежно хто ти – супергерой чи хлопець зі скаутського табору", - каже Максим Ксьонда.

Минулого тижня команда фільму запустила соціальну ініціативу зі збору сміття #БоботПротиСміття, яку підтримали "Київміськвторресурси", "Україна без сміття" та мережа супермаркетів "Сільпо".

Фільм створила українська студія mental dRrive за підтримки Держкіно. У прокат стрічка виходить 30 серпня.

У другому півріччі відбудуться прем'єри 18 повнометражних стрічок, які зняли в Україні.

Зараз ви читаєте новину «З'явився трейлер українського фантастичного фільму про трансформаторну будку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі