понеділок, 30 липня 2018 21:46

З'явилися перші кадри серіалу "Маньяк" з Еммою Стоун

З'явилися перші кадри серіалу "Маньяк" з Еммою Стоун
"Маньяк": з'явився трейлер серіалу з Еммою Стоун. Фото: IndieWire

Стрімінговий сервіс Netflix поділився тизером до нового серіалу "Маніяк" в жанрі чорної комедії. Головні ролі виконують голлівудські зірки Емма Стоун та Джона Хілл.

Хілл грає пацієнта психіатричної лікарні, який не розмовляє, живе у вигаданому світі. Героїня Стоун, за сюжетом, є працівницею лікарні, яка спробує витягнути пацієнта з цього стану.

У тизері герої серіалу сидять за столом і дивляться одне на одного.

Режисером телефільму став Кері Фукунага, відомий за роботою над фільмами "Воно", "Джейн Ейр", серіалом "Справжній детектив".

Прем'єра серіалу "Маніяк" відбудеться 21 вересня на Netflix.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головного героя в серіалі зіграли 6 акторів: вийшла перша серія "Санта Барбари"

Студія Playground Entertainment заявила про наміри зняти серіал про професора Моріарті - недруга Шеролока Холмса. Серіал розповість про Моріарті та його приятеля Морана, які контролюють кримінальний світ Лондона. Дует представлений як дзеркальне відтворення команди Холмса і його товариша доктора Ватсона. Телефільм знімуть за романом англійського письменника Кіма Ньюмана "Професор Моріарті: Собака Д'Юрбервілля". Книга, яка вийшла в 2011 році, стала неофіційним продовженням серії детективних книг Артура Конана Дойла.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися перші кадри серіалу "Маньяк" з Еммою Стоун». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі