середа, 25 липня 2018 21:45

Знімуть серіал про недруга Шерлока Холмса

Знімуть серіал про недруга Шерлока Холмса
У серіалі "Шерлок" професора Моріарті зіграв ірландець Ендрю Скотт. Фото: RabStol

Студія Playground Entertainment заявила про наміри зняти серіал за романом англійського письменника Кіма Ньюмана "Професор Моріарті: Собака Д'Юрбервілля".

Книга, яка вийшла в 2011 році, стала неофіційним продовженням серії детективних книг Артура Конана Дойла, пише oKino.ua.

Оповідь ведеться від імені полковника Себастьяна Морана, який був довіреним лейтенантом професора Моріарті, головного суперника детектива Шерлока Холмса. Моран та Моріарті разом контролюють кримінальний світ Лондона. Дует представлений як дзеркальне відтворення команди Холмса і його товариша доктора Ватсона.

Проект перебуває на початковій стадії виробництва. Наразі ведеться пошук сценаристів, режисерів та акторського складу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найбільш очікувані фільми, що вийдуть до кінця року

Наступною інтерпретацією історії про Холмса і Ватсона стане детективний фентезі-серіал "Чаклун Холмс". Працюють над ним творці серіалу "Віце-президент" Кріс Едддісон і Вілл Сміт. Проект покажуть в Великобританії і в Америці. За даними видання Deadline, продюсуванням займеться Avalon Television.

Зараз ви читаєте новину «Знімуть серіал про недруга Шерлока Холмса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі