Ексклюзиви
середа, 05 грудня 2018 12:37

З'явилися перші кадри фільму "Захар Беркут" із голлівудським актором

З'явилися перші кадри фільму "Захар Беркут" із голлівудським актором
Головну роль у фільмі "Захар Беркут" грає актор Роберт Патрік. Фото: facebook/Cinematico

Творці історичного екшену "Захар Беркут" презентували перший тизер стрічки.

Фільм знімають режисери Ахтем Сеітаблаєв і Джон Вінн за мотивами повісті Івана Франка, повідомляє прес-служба.

Головну роль у картині виконує американський актор Роберт Патрік, відомий за образом головного лиходія у фільмі "Термінатор-2" - робота Т-1000.

За сюжетом повісті "Захар Беркут", монгольська орда на чолі з ханом Бурундою рухається на захід, винищуючи все на своєму шляху. Проте невеличка громада карпатських мисливців під керівництвом Захара Беркута має свій план, щоб назавжди зупинити чисельного ворога.

"Історія Захара Беркута – про кожного з нас, - каже Роберт Патрік про роль. - Вона змушує замислитися над тим, що ми робитимемо, коли наш спосіб життя опиниться під загрозою. Чи ми будемо тікати, чи будемо боротися та відстоювати те, у що віримо? Найближчою в образі Захара для мене виявилася саме його воля до боротьби за свою свободу. Він не хотів чужого панування ні над ним самим, ані над його народом. Натомість хотів, щоб люди самі вирішували, хто і як ними має правити, і він був готовий боротися за свою свободу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У монголів немає шансів": показали фото зірки "Термінатора" у ролі Захара Беркута

Стрічку фільмували влітку 2018-го неподалік Синевірської Поляни на Закарпатті та на Київщині.

Бюджет картини "Захар Беркут" — 75 млн грн. Фільм вийде у прокат 10 жовтня 2019-го.

Окрім Роберта Патріка, у "Захарі Беркуті" зніматимуться американські актори Роккі Майєрс ("Люцифер"), Поппі Дрейтон ("Хроніки Шаннари"), Олівер Тревена. А також Томмі Фланаган, який грав у фільмах "Гладіатор", "Хоробре серце". Він перевтілиться на боярина-зрадника Тугара Вовка.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися перші кадри фільму "Захар Беркут" із голлівудським актором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі