пʼятниця, 15 червня 2012 11:10

Зірка серіалу "Шерлок" боїться набриднути глядачам

Зірка серіалу "Шерлок" боїться набриднути глядачам
Камбербетч заявив, що хотів би грати Шерлока вічно. Фото: ukrkino.ucoz.ua

Британський актор Бенедикт Камбербетч, який виконав головну роль в серіалі ВВС "Шерлок", боїться, що його персонаж набридне фанам, але хоче продовжувати його грати. Про це актор заявив в одному зі своїх останніх інтерв'ю.

"Очікування третього сезону "Шерлока" буде тривалим і вже ходять чутки, що його в принципі не буде, але ні - ми не припинимо займатися серіалом, поки він подобатиметься глядачам і поки ми самі будемо отримувати задоволення, - обіцяє Камбербетч. - У нас все по три серії в сезоні через страх набриднути і почати штампувати купу нікому не потрібної нісенітниці. Я хотів би грати в "Шерлоку" вічно, нехай це і досить важка робота, але любов фанатів з надлишком компенсує її. І ми теж любимо своїх фанатів, як і ту роботу, яку робимо. Думаю, ми не зупинимося на третьому сезоні", - сказав актор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гра престолів" став найбільш нелегально скачуваним серіалом

Зараз він перебуває в США, де знімається в сиквелі "Зоряного шляху". Камбербетчу дісталася роль головного антагоніста - решту Дж. Дж. Абрамс, режисер проекту, поки що тримає в секреті.

Зйомки третього сезону "Шерлока" почнуться не раніше січня наступного року, що дає сценаристам можливість трохи краще продумати повернення Шерлока Холмса і пояснення подій вражаючої останньої серії другого сезону.

Зараз ви читаєте новину «Зірка серіалу "Шерлок" боїться набриднути глядачам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі