середа, 29 березня 2017 19:01

Знятися у комедії "Герой мого часу" зможе кожен охочий

31 березня в київському ТРЦ "Гулівер" з 16:00 до 20:00 проходитиме всеукраїнський кастинг на другорядну роль у фільмі "Герой мого часу". Стати акторами може будь-хто незалежно від віку і статі.

Автор: kanzas.ua
  ТРЦ "Гулівер"
ТРЦ "Гулівер"

"Ми шукаємо яскравих, балакучих і не сором'язливих персонажів "з народу". Якщо у вас є знайомий двірник чи паркувальник, вахтер або ліфтер з почуттям гумору, тоді їм до нас. Ми не вимагаємо диплому. Нам потрібна особистість, а не актор", - каже режисер фільму Антоніна Ноябрьова.

"Герой мого часу" - іронічна комедія про сільського хлопця Жорика, який переїхав жити до столиці. Там він знаходить друга Олега. Разом вони гуляють містом, роздумують над сенсом життя.

У фільмі багато сцен з любовними перипетіями та соціальними колізіями. Головний герой закохується в незнайомку. Дівчина із заможної сім'ї, власниця бізнес-центру. Прірва між соціальними класами стає на заваді їхньому коханню.

"Отримати роль у фільмі може кожен охочий. Потрібно прийти і розповісти про себе на імпровізованому знімальному майданчику. Його побудують у торговельному центрі, щоб відтворити атмосферу кіновиробництва", - розповідає піар-менеджер Єлизавета Даниловська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відчував себе як у концтаборі – актор про любовну сцену з Мерилін Монро

Фільм "Герой мого часу" - перша повнометражна робота режисера Антоніни Ноябрьової. До цього знімала кліпи для гуртів Pianoboy і "Скрябін". За короткометражки отримувала нагороди Одеського кінофестивалю та київської "Молодості".

Продюсер фільму Анна Паленчук. Серед найвідоміших її робіт - стрічки "Істальгія" Дар'ї Онищенко, "Маріуполіс" Мантаса Кведаравічюса, "Рідні Віталія Манського.

Відео і фото з акторських проб розмістять на сторінці фільму "Герой мого часу" в Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Знятися у комедії "Герой мого часу" зможе кожен охочий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі