середа, 21 червня 2017 21:46

Зняли мультфыльм про купку лайна

Зняли мультфыльм про купку лайна

17 серпня в прокат виходит американський мультфільм "Емодзі".

Це сімейна анімація про героїв-смайликів, що живуть в цифровому світі сучасних гаджетів. У світі цьому кожен з смайликів має тільки один вираз обличчя. За винятком Джина, який має цілу гамму емоцій. Стомившись бути "білою вороною" і побоюючись видалення зі смартфона, Джин в пошуках стабільного програмного коду залишає світ емодзі. Відправляється в подорож по іншим популярним додаткам.

"Я знаю, про що ви думаєте:"Що за хрінь? Про що цей мультфільм?". Я вирішив, що емодзі завжди однакові і висловлюють лише одну емоцію. Але що, якщо у одного смайлика будуть всі емоції?" - каже режисер Ентоні Леонідіс, який також став співавтором сценарію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Текст Біблії вперше переклали на мову смайлів

В озвучуванні "Емодзі" взяли участь такі голлівудські зірки комедійного жанру, як ТіДжей Міллер, Анна Феріс, Джеймс Корден. Музичну емоджі озвучила співачка Крістіна Агілера. Британський актор сер Патрік Стюарт озвучив купку лайна.

Емодзі - система ідеограм і смайликів, який використовується в електронних повідомленнях та веб-сторінках. Графічна мова, що з'явився в Японії в самому кінці 1990-х і моментально поширився по всьому світу.

Терористи попросили Google та Apple додати прапор так званої Донецької народної республіки в емодзі.

Зараз ви читаєте новину «Зняли мультфыльм про купку лайна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі