четвер, 07 березня 2019 16:22

Зняли гуцульську пародію на пісню MARUV

Зняли гуцульську пародію на пісню MARUV
У кліпі "Йди суда" співає виконавиця Баба Доцька (зліва) з Коломиї. Фото: liberty-media.com.ua

У мережі з'явився кліп "Йди суда". Пародіює композицію Siren Song, із якою співачка MARUV перемогла в Нацвідборі на Євробачення 2019.

Пісню "Йди суда" виконує співачка Баба Доцька з міста Коломия на Івано-Франківщині. Текст пародії скомпоновано із сороміцьких коломийок.

"Ми зберегли саму суть пісні, але виклали її по-новому - з гуцульським колоритом, - каже Баба Доцька. - Нам дуже приємно, що ця ідея заразила багатьох людей. З нами працював оператор Юрій Данилюк, який навіть не захотів брати гроші за свою роботу. Кліп знімали на Коломийщині, у селі Ценява на обійсті працівників місцевої школи. З людьми домовився директор школи Віталій Сокур, він же надав нам реквізит - різні старовинні речі - для зйомок".

Напарником виконавиці у кліпі став дизайнер Ярослав Кубаєвич з Івано-Франківська.

"Він підходив по типажу і є дуже творчою людиною, тому в кліп вписався ідеально, – говорить співачка. – До речі, репетицій ні в кого не було: прийшли, познайомились і взялись знімати".

Окрім Баби Доцьки, у творчій команді є режисер-маркетолог Ольга Баранецька, дизайнер-постановник Юлія Сметанюк та продюсер Уляна Матієга.

За добу кліп "Йди суда" набрав понад 100 тис. переглядів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співачка MARUV анонсувала великий сольний концерт у Києві

За результатами голосування глядачів і журі MARUV здобула перемогу в Нацвідборі на Євробачення. Але співачка не підписала договір із Національною суспільною телерадіокомпанією. Заявила, що умови контракту стануть для неї "кабальними". Суспільний мовник вирішив відмовитися від участі в міжнародному пісенному конкурсі.

Зараз ви читаєте новину «Зняли гуцульську пародію на пісню MARUV». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі