Ексклюзиви
середа, 27 лютого 2019 21:45

Співачка MARUV анонсувала великий сольний концерт у Києві

Співачка MARUV анонсувала великий сольний концерт у Києві
Сольний концерт MARUV у Києві заплановано на 14 червня. Фото: facebook.com

Переможниця Нацвідбору на Євробачення 2019, співачка MARUV анонсувала сольний концерт у Києві. Відбудеться 14 червня у столичному клубі Stereo Plaza. Про це виконавиця заявила на своїй сторінці в Instagram. Також інформацію про концерт було розміщено на сторінці клубу у Facebook.

У себе в Instagram співачка опублікувала ролик зі зверненням до своїх шанувальників.

"Усе, що трапляється - на краще, - каже MARUV. - Тепер у мене є купа часу для підготовки сольного концерту в Києві, для підготовки до премії YUNA. І найважливіше - для нового альбому. Я хочу вас попросити трошки зменшити обороти і прийняти все спокійніше, як це зробила я. Я дуже не люблю агресію і конфлікти. Агресією ніколи нічого не вирішується, тому прошу вас не вестися на провокації і підтримати мене своїми усмішками й оплесками на концертах. І просто слухати мою музику. Для мене це найкраща підтримка й подяка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Четверо музикантів відмовилися представляти Україну на Євробаченні

За результатами голосування глядачів і журі MARUV здобула перемогу в Нацвідборі на Євробачення. Але співачка не підписала договір із Національною суспільною телерадіокомпанією, тому не поїде на пісенний конкурс. Виконавиця заявила, що умови контракту стануть для неї "кабальними".

Зараз ви читаєте новину «Співачка MARUV анонсувала великий сольний концерт у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі