четвер, 22 квітня 2021 21:58

Зняли фільм жахів про реальні події

Зняли фільм жахів про реальні події
Патрік Вілсон та Віра Фарміга у серії жахів "Закляття" грають реальних дослідників паранормальних явищ Еда та Лотарингію Уоррен. Фото: Screenrant

Вийшов український трейлер фільму жахів "Закляття 3: За велінням диявола".

"Це буде восьмий фільм у серії жахів "Закляття", який розповідає про життя реальних дослідників паранормальних явищ Еда та Лотарингії Уоррен. Подружжя грають Патрік Вілсон та Віра Фарміга. До цього пара зустрічалася з такими моторошними персонажами, як привид черниці та зловісна лялька, в яку вселився демон. Навіть отримала власну серію жахів. Також побували в незліченних будинках з привидами.

Зйомки нової частини очолив режисер "Прокляття Ла Льорони" Майкл Чавес. Стверджує, що його внесок стане найстрашнішим в цикл жахів "Закляття". Цей сюжет готував з 2018 року. У новому фільмі зобразить першу в історії США справу, коли підозрюваний в убивстві називає причиною скоєння злочину свою одержимість демонами. Це один з найбільш сенсаційних випадків з практики подружжя Уоррен. Почнуть з боротьби за душу хлопчика, а потім вийдуть за рамки всього, що коли-небудь бачили раніше. На цьому франшиза не закінчиться, на жаль чи на щастя. Найбільш моторошним в трейлері є проблиск екзорцизму", - йдеться на Screenrant.

Вихід картини в прокат заплановали на 3 червня 2021 року. Одночасно вийде на платформі HBO Max.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Краще збрехати, що в Україні не знімають фільми жахів, ніж показувати їх

Розкрили деталі 10-го сезону серіалу "Американська історія жахів". Матиме назву Double Feature, тобто "Подвійний сеанс". Події розвиватимуться в морі та на піщаному березі.

Зараз ви читаєте новину «Зняли фільм жахів про реальні події». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі