понеділок, 22 березня 2021 16:43

Розкрили деталі "Американської історії жахів"

Розкрили деталі 10-го сезону серіалу "Американська історія жахів". Матиме назву Double Feature, тобто "Подвійний сеанс". Події розвиватимуться в морі та на піщаному березі.

Режисер та продюсер Райан Мерфі пояснив в соцмережах, що це будуть дві окремі історії. Тобто немов два сезони в одному. Один сюжет буде присвячений темі моря, інший - суші. Додав елементи міфології та відомих фільмів жахів.

"Якщо ви подивитеся в обличчя злу, воно буде дивитися прямо на вас", - йдеться в синопсисі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ryan Murphy (@mrrpmurphy)

До зйомок повернуться зірки серіалу Сара Полсон, Еван Пітерс, Біллі Лурд, Леслі Гроссман, Фінн Віттрок, Лілі Рейб. До них приєднається зірка фільму "Сам удома" Маколей Калкін. Його персонаж матиме роман з 71-річною жінкою, яку втілить Кеті Бейтс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гра престолів" отримає три продовження

"Мені завжди подобалися роботи Маколея Калкіна. Подобався фільм "Сам удома". У мене з'явилася одна божевільна ідея. Я розповів йому про неї по телефону - про персонажа, якого запропонував зіграти, хоча зазвичай не розкриваю деталі матеріалу. Сказав, що персонаж матиме божевільний секс з героїнею Кеті Бейтс. Після деякої паузи Маколей відповів: "Схоже, я народився для цієї ролі", – каже режисер Раян Мерфі в інтерв'ю People.

Автор: Instagram
  Опублікували перший кадр з 10 сезону серіалу "Американська історія жахів".
Опублікували перший кадр з 10 сезону серіалу "Американська історія жахів".

Серіал "Американська історія жахів" вийшов 2011-го. Кожен сезон має різні теми та сюжет. Ними встигли побувати дім з привидами, психлікарня, цирк з потворами, готель з вампірами, відьомський шабаш, апокаліпсис та президентські вибори США.

У кожному сезоні присутні одні й ті самі зірки, які грають різних персонажів. У деяких історіях брала участь співачка Леді Гага.

Творець антології - Раян Мерфі. Також відомий за одним з найуспішніших проєктів Netflix "Сестра Ретчед".

Зараз ви читаєте новину «Розкрили деталі "Американської історії жахів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі