Ексклюзиви
пʼятниця, 22 січня 2021 15:05

Знімуть ще одну "Гру престолів"

Знімуть ще одну "Гру престолів"
HBO розробляє два приквели "Гри престолів". Один з них розповість про правління будинку Таргарієнів. Данерис, яка належить цій династії, в оригінальному серіалі втілила Емілія Кларк. Фото: Pinterest

Телеканал HBO випустить ще один приквел "Гри престолів". Буде заснований на серії того ж автора Джорджа Мартіна - серія новел "Казки про Дунка й Егга".

Події розгортатимуться за 90 років до сюжету "Гри престолів". Головні герої - сер Дункан Високий та молодий Ейгон V Таргарієн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Москалі з пісень Віктора Цоя зробили зброю

Паралельно HBO розробляє ще один приквел "Гри престолів" - "Будинок дракона". Розповість про правління будинку Таргарієнів за 300 років до подій оригінальної "Гри престолів". Прем'єру заплановали на 2022 рік. Ролі втілять: Еммі Д'арсі, Метт Сміт, Олівія Кук.

Режисером "Будинку дракона" стане британець Мігель Сапочник, який зняв кілька серій основної кіносаги і за одну з них отримав премію "Еммі".

Серіал "Гра престолів" закінчився 2019-го. Став одним з найдорожчих в світі. Кожну серію дивилися приблизно 10 млн глядачів. Нещодавно Джордж Мартін назвав найгіршу сцену "Гри престолів".

Зараз ви читаєте новину «Знімуть ще одну "Гру престолів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі