понеділок, 15 березня 2021 00:45

Знімуть фільм про ведмедя, який з'їв кокаїну на 15 млн доларів

Американська актриса Елізабет Бенкс зніме фільм про ведмедя, який отримав прізвисько Пабло Ескобар.

1985-го, у лісі Чаттахучі-Оконі штату Джорджія ведмідь знайшов у лісі 40 пакунків з кокаїном. Їх загальна вартість - $15 млн. Ведмідь все з'їв і помер від передозування. За словами судмедексперта, у тварини виявили крововилив у мозок, дихальну, ниркову і серцеву недостатності, гіпертермію та інсульт.

Кокаїн в лісі залишив Ендрю Тортон – офіцер поліції, який займався міжнародними операціями з контрабанди наркотиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найкращий фільм року

З тіла медведя зробили опудало. Викупив місцевий торгівельний центр Kentucky Fun Mall. З опудала зробили талісман магазину. Декілька разів його крали.

Фільм матиме назву "Кокаїновий ведмідь". Вийде 2022-го.

Автор: screenrant.com
  Американська актриса Елізабет Бенкс зніме фільм про ведмедя, який отримав прізвисько Пабло Ескобар. 1985-го знайшов у лісі 40 пакунків з кокаїном. Їх загальна вартість -  млн. Ведмідь все з’їв і помер.
Американська актриса Елізабет Бенкс зніме фільм про ведмедя, який отримав прізвисько Пабло Ескобар. 1985-го знайшов у лісі 40 пакунків з кокаїном. Їх загальна вартість - млн. Ведмідь все з’їв і помер.

Американська актриса Елізабет Бенкс стала відомою у 2000-х роках. Знімалась в "Сорокалітній незайманий", "Зак і Мірі знімають порно", перших частинах "Людина-Павук" та "Голодні ігри".

Зараз ви читаєте новину «Знімуть фільм про ведмедя, який з'їв кокаїну на 15 млн доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі