середа, 09 січня 2019 18:42

Знімуть фільм про ляльку Барбі в реальному світі

Знімуть фільм про ляльку Барбі в реальному світі
Марго Роббі зіграє Барбі. УНІАН

Голівудська акторка Марго Роббі зіграє ляльку Барбі на замовлення американського виробника іграшок Mattel.
Компанія уклала договір із кіностудією Warner Bros. на зйомки повнометражного мультфільму про пригоди іграшковї красуні.
Австралійка Марго Роббі була номінована на "Оскар" минулого року за роль у стрічці "Тоня проти всіх". Після успіху сама обирає для себе проекти студії, в яких хоче брати участь.
Акторка також буде одним із продюсерів фільму про Барбі.
Дата виходу картини поки невідома, зйомки ще не почалися.

"Барбі існує вже 60 років. Весь цей час вона надихає дітей уявляти себе в амбітних ролях. Велика честь знятися в кіно, яке матиме великий вплив на світ", - прокоментувала роль Роббі.

Стрічка розповідає про Барбару Міллісент Робертс, тобто Барбі. Вона живе у чарівній країні Барбіленд. Однак місцевим жителям вона здалася недостатньо досконалою, тому її вигнали у реальний світ.
Фільм порушує сучасні проблеми фемінізму, суб'єктивізму краси, має допомогти підростаючим дівчаткам із самоідентифікацією.

Марго Роббі дійсно схожа на Барбі за зовнішністю. Більше того, параметри фігури у них також дуже подібні. У перерахунку на людські, лялька має 91-49-83, акторка — 92-60-90. Різниця у вазі лише 4 кг, також іграшкова Барбі вища на 5 см за Роббі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Випустять ляльки у вигляді учасників популярної групи



Компанія Mattel давно планувала виробництво повнометражних ігрових фільмів про свої іграшки. 2018-го відкрили спеціальний відділ, який займається розробкою кінострічок за участю брендів, які належать виробнику.

Зараз ви читаєте новину «Знімуть фільм про ляльку Барбі в реальному світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі