четвер, 07 грудня 2017 14:39

Зимове фентезі про диво знімають у Буковелі

Зимове фентезі про диво знімають у Буковелі
Стартували ​зйомки українського фільму-фентезі "Тільки диво" Фото: vikna.if.ua

Стартували ​зйомки українського фільму-фентезі "Тільки диво" на території курорту Буковель.

Спеціально для зйомок фільму створили одну з локацій – "Дім Марії" та штучне озеро-ковзанку. Там можна погуляти та поспостерігати за процесом зйомок, повідомили в ефірі ТСН.

"Тільки Диво" - це зимове фентезі, яке пропагує сімейні цінності. Казкова історія, яка відбувається у вигаданій країні у переддень свята святого Миколая. Її герої під впливом різдвяного дива долають труднощі, знаходять справжнє кохання та дружбу.

Над фільмом працює суто українська команда. Дизайнерка Айна Гассе створила для фільму майже півтисячі костюмів. А режисером та автором сценарію стала Олена Каретнік. Спецефекти для фільму розробила українсько-американська компанія, яка 2016-го перемогла у преміі MTV "Best Video Awards".

Стрічку знімають на замовлення Міністерства культури й Держкіно. Її бюджет майже 62 млн грн.

Український фільм "Іній" Шарунаса Бартаса, який є європейською копродукцією і створений за підтримки Держкіно України, бере участь в онлайн-фестивалі ArteKino Festival.

Зараз ви читаєте новину «Зимове фентезі про диво знімають у Буковелі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі