пʼятниця, 10 травня 2019 11:04

Зґвалтування та расизм: зірки розкритикували "Гру престолів"

  Гра престолів (8-й сезон). Фото: variety.com
Гра престолів (8-й сезон). Фото: variety.com

Голлівудська акторка Джессіка Честейн висловила своє незадоволення сюжетом "Гри престолів". На її думку, автори проекту не ставляться серйозно до проблеми зґвалтувань.

"Зґвалтування – це не засіб для того, щоб зробити персонажа сильнішим. Жінка не повинна ставати жертвою, щоб перетворитися на метелика. Маленька пташка завжди була Феніксом. Її сила виходила від неї самої", - розповідає Джессіка Честейн, передає Variety

Актриса розкритикувала ідею серіалу, назвавши його "несерйозним". Головний її посил - жінці необов'язково ставати жертвою, аби бути сильним персонажем, як показують у епізодах стрічки.

Також до критики приєдналася кінорежисерка Ава Дюверней. Вона запідозрила мотиви расизму. У серіалі знімається лише одна актриса з не цілком білою шкірою, і це Наталі Еммануель, яка грає Міссандею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Матір драконів" позувала в сексуальному боді

Автор романів "Пісня льоду та полум'я", за якими знімали серіал "Гра престолів", Джордж Мартін, видав таємницю про продовження зйомок.

Гладачів чекає 5 спін-оффів, в яких події відбуватимуться в різні часи. З кінця 2019-го почнуться зйомки фільму "Довга ніч". Історія кінострічки буде описувати події, які відбулись задовго до "Гри престолів". Робота над 2 сценаріями ще триває, 2 спін-оффи перебувають на стадії задуму.

Зараз ви читаєте новину «Зґвалтування та расизм: зірки розкритикували "Гру престолів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі