середа, 04 грудня 2013 06:15

Земфіра влаштує пряму трансляцію концерту на YouTube

Земфіра влаштує пряму трансляцію концерту на YouTube
Фото: youtube.com
Фінальний концерт туру Земфіри буде транслюватися в прямому ефірі на YouTube. Повідомлення про це з'явилося на каналі співачки на цьому сервісі.

Виступ відбудеться в концертному залі "Росія" в Лужниках 14 грудня. Трансляція розпочнеться о восьмій вечора. Спочатку Земфіра мала намір дати всього один концерт в Москві 13 грудня. Однак у вересні виконавиця анонсувала другий виступ, трансляція якого відбудеться в інтернеті. Квитки на обидва московських концерти Земфіри вже розкуплені.


Зараз співачка дає концерти в підтримку свого шостого студійного альбому "Жить в твоей голове", випущеного 14 лютого 2013 року. Тур почався в Томську на наступний день після виходу запису.

В листопаді 2013 року в iTunes з'явилися три пісні проекту The Uchpochmack, участь в якому бере Земфіра: "Someday", "Mistress" і "Lightbulbs". Треки випускалися раз на тиждень, починаючи з 5 листопада. Всі три композиції зуміли очолити хіт-парад синглів російського відділення iTunes. Міні-альбом The Uchpochmack, що включає ці пісні, одержав назву "First & Last" ("Перший і останній"). Ім'я самої Земфіри в iTunes в зв'язку з проектом офіційно не згадується.
Зараз ви читаєте новину «Земфіра влаштує пряму трансляцію концерту на YouTube». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі