вівторок, 22 жовтня 2013 10:24

Земфіра вибачилася за скандальний концерт

Автор: фото:spletnik.ru
 

Коли співачка Земфіра нещодавно виступала в Ростові, то завершила концерт обіцянками ніколи не повертатися в це місто. Земфіра змінила рядок у пісні "Аріведерчі" , яку виконувала на біс, проспівавши "Я ніколи не повернуся в Ростов", замість "Я ніколи не повернуся додому".

Знаменитості не сподобалося те, як поводилася публіка під час концерту: глядачі перебивали співачку і вимагали виконувати пісні на замовлення. У відповідь на крики із залу "Ромашки давай!" Співачка спочатку нецензурно вилаялася, а потім відповіла у мікрофон: "Я зараз тобі так дам, не донесеш!" Співачка пішла зі сцени, а коли повернулася, то заспівала свою відому пісню "Аріведерчі".

Також співачка поскандалила з директором комплексу "Спорт- Дон" Давидом Зільберманом, який за дві доби до концерту відмовив співачці в можливості виступу на його майданчику" з неіснуючих причин". Проте у результаті захід відбувся, для чого довелося втрутитися губернатору. Земфіра помстилася директору, під час виконання пісні "Гроші" вигукнувши: "Давид Зільберман!".

Щоб не розпалювати ситуацію, Земфіра вже написала вибачення на своєму офіційному сайті.

"Все в порядку. Ніхто не помер, нікого не вбили. Я хочу вибачитися за свою нестриманість. Особливо неприємно, що мої не найкращі вирази чули діти, це їм ні до чого"??.

"Я не намагаюся подобатися всім, та й все мені не подобаються. Це коментар на засуджуючі коментарі. Вас не було, ви не знаєте, ви не розумієте. Але і я не знаю вас і не розумію вас - все справедливо. Газети? Пошумлять і перестануть. Тур - відмінний. Сповнена сил, чекаю зустрічі", - заявила артистка.

Зараз ви читаєте новину « Земфіра вибачилася за скандальний концерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути