середа, 18 вересня 2019 15:29

"Захар Беркут": з'явився трейлер українського екшена

"Захар Беркут": з'явився трейлер українського екшена
У мережі опублікували офіційний трейлер фільму "Захар Беркут". Фото: uk.wikipedia.org

18 вересня в мережі з'явився офіційний трейлер українського історичного екшена "Захар Беркут".

Промо-ролик опублікували на YouTube-каналі FILM.UA Group.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийшов офіційний трейлер українського фільму-претендента на "Оскар"

"Захар Беркут" – повнометражний художній фільм української студії Kinorob, знятий за мотивами однойменної повісті Івана Франка.

1223 рік. Монгольська орда на чолі з ханом Бурундою рухається на захід, винищуючи все на своєму шляху. Дійшовши до високих Карпатських гір, військо зупиняється біля підніжжя. Однак вночі кілька місцевих мисливців - брати Беркути - потайки пробираються у табір і звільняють полонених. Несамовитий від люті хан вирішує йти навпростець, щоб помститися і знищити карпатські поселення. Для цього він знаходить зрадника серед місцевих, який відкриває йому таємний прохід у горах. Однак невеличка громада гірських мисливців під керівництвом Захара Беркута має свій план, щоб назавжди зупинити багаточисельного ворога.

Режисерами стрічки стали Ахтем Сеітаблаєв і Джон Вінн.

Прем'єра фільму запланована на 10 жовтня 2019-го.

На Fargo Fantastic Film Festival у Північній Дакоті, Америка, представляти Україну поїде фільм Дмитра Томашпольського "Сторонній". Міжнародний фестиваль відбудеться 26-29 вересня і стане другим для картини.

Зараз ви читаєте новину «"Захар Беркут": з'явився трейлер українського екшена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі