вівторок, 17 вересня 2019 13:30

Український фільм покажуть на американському фестивалі

Український фільм покажуть на американському фестивалі
Фільм "Сторонній" Дмитра Томашпольського покажуть на Fargo Fantastic Film Festival в Америці. Фото:static.espreso.tv

На Fargo Fantastic Film Festival у Північній Дакоті, Америка, представляти Україну поїде фільм Дмитра Томашпольського "Сторонній".

Міжнародний фестиваль відбудеться 26-29 вересня і він стане другим для картини, повідомляє прес-служба Держкіно.

21 вересня у конкурсній програмі Seoul International Film Festival у Південній Кореї за підтримки Держкіно стрічку представлять світові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські фільми покажуть на головному кінофестивалі Північної Америки

Автором сценарію та режисером фільму є Дмитро Томашпольський, продюсерка - Олена Дем'яненко. У головних ролях знялися Анастасія Євтушенко та Даша Трегубова.

Сюжет розповідає про те, як команда з синхронного плавання зникає під водою у басейні під час виступу, а пацієнтка водолікарні зникає під час прийому хвойно-перлинної ванни. Яким чином ці справи пов'язані та який стосунок до них має лялька з живим волоссям, доведеться розслідувати інспектору Глуховській. У її кар'єрі немає жодної нерозкритої справи. А ще їй доведеться з'ясувати, хто вона насправді.

В українському кінопрокаті фільм "Сторонній" покажуть 2020-го.

Український фільм "Атлантида" Валентина Васяновича переміг у другій за значущістю конкурсній програмі "Горизонти" 76-го Венеційського міжнародного кінофестивалю. Дія антиутопії "Атлантида" відбувається 2025-го на звільненому від окупантів Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Український фільм покажуть на американському фестивалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі