середа, 02 вересня 2015 17:42

За добу фани Гребенщикова перерахували понад 320 тисяч гривень на запис нового альбому

За добу фани Гребенщикова перерахували понад 320 тисяч гривень на запис нового альбому

Російський рок-гурт "Аквариум" попросив допомоги у фанатів на запис нового альбому та за добу отримав 1 млн 800 тис. рублів. Про це повідомляє Борис Гребенщиков у своєму Facebook.

Музикант та лідер рок-гурту звернувся до шанувальників по допомогу через соцмережі.

"Сьогодні ми всі - мешканці Прекрасного Нового Світу Інтернету, де музику можна слухати безкоштовно. Але, щоб її записувати, потрібні гроші. Коли ми починали робити перші професійні записи, продаж платівок окупав витрати на звукозапис і ще залишалося на шампанське. Тепер звукозапис грошей більше не приносить. Вся наша музика в нинішньому столітті була записана тільки завдяки безкорисливій допомозі друзів. Вашій допомозі. Ми вирішили знову звернутися за нею. Для запису і випуску нових пісень ми вирішили вперше провести "народний збір коштів", - написав Гребенщиков.

Фанати активно відгукнулися на пост музиканта, і за добу було зібрано 1 млн 800 тис рублів (326 тис грн).

"За першу добу народного збору на запис та видання нашої музики відгукнулися 1150 чоловік і пожертвували 1 800 000 рублів. Дякую вам за допомогу! Приємно мати так багато друзів", - подякував рок-музикант.

Зараз ви читаєте новину «За добу фани Гребенщикова перерахували понад 320 тисяч гривень на запис нового альбому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі