четвер, 25 липня 2013 11:40

За підсумками першого дня "Нової хвилі" лідирує кубинець, а українці - пасуть задніх

За підсумками першого дня "Нової хвилі" лідирує кубинець, а українці - пасуть задніх
Фото: tochka.net

Учора ввечері в Юрмалі стартував міжнародний конкурс молодих виконавців популярної музики "Нова хвиля". Безумовним лідером першого дня став представник Куби Роберто Кел Торрес, який отримав від усіх членів журі найвищу оцінку - 11 балів, а глядачі після його виступу аплодували стоячи, пише видання ЛІГА.Новини.

Друге місце зайняла Саломе Катамадзе з Грузії, яка відстає від Роберто Кел Торреса лише на один бал. На третьому і четвертому місцях - представники Росії: група "FRUKTИ" і Арсеній Бородін.

Учасники від України Аркадій Войтюк та Ольга Діброва за підсумками першого дня опинилися в аутсайдерах. Войтюк, який виступав першим, з 106 балами зайняв останнє місце, а Діброва - 13-е.

Всього в конкурсі беруть участь 16 учасників з 12 країн, у тому числі чотири конкурсанта від Росії. У перший день на суд журі були представлені світові хіти в індивідуальній інтерпретації і оригінальних аранжуваннях. У другий конкурсний день (25 июля) учасники виконають хіт своєї країни. Новинкою цього року є те, що популярну на батьківщині пісню учасник виконує в дуеті із зіркою.

Гала-концерт, присвячений закриттю конкурсу, оголошення переможців та церемонія нагородження відбудуться в неділю, 28 липня. Склад зіркового журі залишився практично незмінним: Ігор Крутой, Валерій і Костянтин Меладзе, Лайма Вайкуле, Юрій Антонов, Валерія, Ігор Матвієнко, Ігор Ніколаєв, Леонід Агутін і Максим Фадєєв. Вперше немає одного із засновників конкурсу Раймонда Паулса, його місце серед членів журі зайняв Тото Кутуньо.

Зараз ви читаєте новину «За підсумками першого дня "Нової хвилі" лідирує кубинець, а українці - пасуть задніх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі