понеділок, 15 липня 2013 18:27

Тіна Кароль знову заспіває на сцені "Нової хвилі"

Представник від України на пісенному конкурсі "Нова хвиля" Аркадій Войтюк заспіває в Юрмалі в дуеті із Тіною Кароль. Таке нове правило цьогорічного конкурсу: конкурсант має співати з тим учасником від країни, який колись вже був на "Новій хвилі" і запам'ятався глядачам. Про це він розповів в коментарі Gazeta.ua.

Назву пісні, яку виконають Аркадій і Тіна, наразі тримається в секреті. Але точно відомо, що це буде композиція з репертуару Кароль. Їхній спільний виступ запланований на другий конкурсний день - 25 липня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль перебереться в будинок

"Ми репетирували з Тіною ще кілька тижнів тому. Того разу ми мало про що говорили, але вона сказала мені, що я маю затьмарити усіх: підняти голову, зціпити зуби і виривати перемогу. Її порада мене надихнула, бо "Нова хвиля" колись відкрила її ім'я українському шоу-бізнесу", - каже Аркадій.

До Юрмали Аркадій полетів ще минулої п'ятниці. Зараз він активно репетирує. Так, на авторську пісню співак виконає свою "Мамо". Решту дві конкурсні пісні, світовий хіт та хіт країни, поки тримає в секреті.

Аркадій Войтюк — один із фіналістів шоу "Х-фактор" та колишній квнщик. Вчиться на шостому курсі столичного національного медуніверситету. Він майбутній хірург. Асистував на 60-ти операціях. Разом з ним Україну представлятиме Ольга Діброва. Вона вокалістка групи "Горчіца".

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль знову заспіває на сцені "Нової хвилі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути