вівторок, 28 листопада 2017 15:32

Взимку в Україні стартують зйомки фільму Агнєшки Голланд про Голодомор

Взимку в Україні стартують зйомки фільму Агнєшки Голланд про Голодомор
Зйомки фільму "Гарет Джонс" розпочнуться у лютому 2018-го Фото: Укрінформ

Польська кінорежисерка Агнєшка Голланд повідомила, що зйомки фільму "Гарет Джонс" про журналіста, який намагався донести світові правду про Голодомор в Україні 1932-1933 років, розпочнуться у лютому 2018 року в Україні.

"Якщо наші плани нічого не порушить, то розпочнемо зйомки в лютому 2018 року в Україні. Перша дія – це подорож Гарета Джонса в Україну, власне його зіткнення з Голодомором. Після короткої перерви продовжуватимемо зйомки фільму приблизно у квітні в Польщі, а потім у Великій Британії, в основному – у Шотландії. Дуже хочу завершити фільм до кінця 2018 року і вперше його показати в Україні", - сказала Агнєшка Голланд в інтерв'ю "Укрінформу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Режисер "Титаніка" розповів, чому насправді загинув герой Леонардо Ді Капріо

Режисерка не готова була назвати дату прем'єри фільму. Роль британського журналіста Гарета Джонса виконає, за її словами, молодий ірландський актор Джек Рейнор. Вона також повідомила, до зйомок у фільмі буде залучено п'ять-шість українських акторів. Зйомки фільму в Україні проходитимуть поблизу Києва, можливо в самому Києві, у Польщі зніматимуть в основному у Кракові та у Верхній Сілезії.

Українці зняли документально-художній фільм "Покликання" про людей, які звільнилися з надокучливої роботи та розпочали власну справу.

Зараз ви читаєте новину «Взимку в Україні стартують зйомки фільму Агнєшки Голланд про Голодомор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі