Ексклюзиви
понеділок, 27 листопада 2017 14:10

Режисер "Титаніка" розповів, чому насправді загинув герой Леонардо Ді Капріо

Режисер "Титаніка" розповів, чому насправді загинув герой Леонардо Ді Капріо
Режисер Джеймс Кемерон розповів чому відбулася смерть персонажа Леонардо Дікапріо в "Титаніку" Фото: telegraph.co.uk

Режисер Джеймс Кемерон розповів, чому відбулася смерть персонажа Леонардо Ді Капріо в "Титаніку". Як виявилось – це все мистецтво.

Про це він розповів в інтерв'ю виданню Vanity Fair.

Кемерон повідомив, що Джек за сюжетом фільму помирає швидше заради мистецтва, а не з фізіологічних причин. Його досі, що через стільки років після виходу картини, люди все ще це обговорюють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лист із "Титаніка" продали за 4,4 млн грн

Він погодився, що Джек міг би врятуватися, якби Роуз трішки посунулася на своєму плоту. Але тоді розв'язка позбавила б фільм будь-якого сенсу, тому що картина замислювалася як щось про любов і втрати.

"Він повинен був померти. Довелося б обрушити на нього димову трубу, якби він не потонув. Це називається мистецтво - все відбувається по художнім причин, а не за законами фізики", – пояснив Кемерон.

Фільм-катастрофа "Титанік" вийшов в прокат 1997 року. Стрічка отримала 11 премій "Оскар", у тому числі нагороди за кращий фільм року і кращу режисуру.

У мережі опублікували частину кінцівки "Титаніка" від режисера Джеймса Кемерона, яка не увійшла в остаточний варіант картини.

Зараз ви читаєте новину «Режисер "Титаніка" розповів, чому насправді загинув герой Леонардо Ді Капріо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі