субота, 18 листопада 2017 17:54

У мережі показали неопубліковану раніше сцену з "Титаніка"

  У мережі опублікували частину кінцівки "Титаніка" від режисера Джеймса Кемерона, яка не увійшли в остаточний варіант картини.
У мережі опублікували частину кінцівки "Титаніка" від режисера Джеймса Кемерона, яка не увійшли в остаточний варіант картини.

У мережі опублікували частину кінцівки "Титаніка" від режисера Джеймса Кемерона, яка не увійшла в остаточний варіант картини.

Режисер урізав кінцівку фільму через вимоги прокатної компанії Paramount, саме вона вимагала скоротити фільм, передає Мirrоr.

На опублікованому відео показано, як Роуз і багатьох інших людей піднімають з води.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лист із "Титаніка" продали за 4,4 млн грн

"Титанік" - художній фільм-катастрофа 1997 року, режисера, сценариста, співпродюсера та співмонтажника Джеймса Камерона. У фільмі знято загибель лайнера Титанік. Головні ролі зіграли Кейт Вінслет та Леонардо ДіКапріо. Герої фільму, з різних соціальних верств, закохалися одне в одного на борту зловісного корабля, який здійснює свій рейс через північну Атлантику в 1912 році.

Загалом фільм Титанік здобув 91 нагороду. На премію Оскар фільм було висунуто у 14 номінаціях, в 11 з яких переміг. Титанік є рекордсменом за кількістю отриманих Оскарів разом із такими фільмами як Бен-Гур (1959) та Володар перснів: Повернення короля (2003), а також є рекордсменом за кількістю номінацій на Оскар разом із фільмом Все про Єву (1950).

Зараз ви читаєте новину «У мережі показали неопубліковану раніше сцену з "Титаніка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути