пʼятниця, 06 квітня 2018 21:45

Вийшов фільм з Брюсом Віллісом "Жага смерті"

Вийшов фільм з Брюсом Віллісом "Жага смерті"
В український прокат вийшов фільм з Брюсом Віллісом "Жага смерті" Фото: YouTube

В український прокат вийшов фільм з Брюсом Віллісом "Жага смерті".

Режисер Елай Рот зняв ремейк-переосмислення однойменного культового фільму Майкла Уіннер 1974 роки з Чарльзом Бронсоном в головній ролі. Головний герой звик витягувати людей з того світу після кримінальних зіткнень. Але після того, як його дружина і дочка стають жертвами вуличної банди, а поліція не діє, він бере меч правосуддя в свої руки. Серед жителів міста розходяться чутки про невловимого народного месника, якому тепер належить все місто.

"До того, як у мене з'явилися діти, тема батьківства була частиною тих фільмів, в яких я знімався. Тепер це важливий компонент. Цей фільм дійсно змушує тебе задуматися, як далеко ти міг би зайти, щоб захистити свою сім'ю. Після жорстокості, яку заподіяли його сім'ї, Пол Керсі втратив терпимість до будь-якого поганого хлопця, який шкодить безневинним людям. І ми показуємо глядачам причини чому він робить те, що робить", - розповів актор головної ролі Брюсс Вілліс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 30 українських фільмів, які виходять у прокат у 2018-му

Рот доклав усіх зусиль, щоб ремейк фільму виглядав сучасним. Наприклад, жителі міста знімають свого героя на телефони і тут же викладають відео в Інтернет. Саме цей розголос в результаті змушує поліцію міста докласти додаткові зусилля в розслідуваннях.

До затвердження на головну роль Брюсса Вілліса, автори фільму розглядали багато кандидатур, в тому числі Сильвестра Сталлоне, Расселла Кроу, Метта Деймона і Бреда Пітта. Також знятися в кінострічці покликали Елізабет Шу, Вінсента Д'Онофріо, Діна Норріса.

У мережі з'явився трейлер до фільму "Таємний щоденник Симона Петлюри" режисера Олеся Янчука. Його оприлюднило Держкіно на каналі в YouTube.

Зараз ви читаєте новину «Вийшов фільм з Брюсом Віллісом "Жага смерті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі