середа, 04 квітня 2018 14:12

З'явився трейлер до фільму про Симона Петлюру

З'явився трейлер до фільму про Симона Петлюру
У мережі з'явився трейлер фільму "Таємний щоденник Симона Петлюри" Фото: УНН

У мережі з'явився трейлер до фільму "Таємний щоденник Симона Петлюри" режисера Олеся Янчука. Його оприлюднило Держкіно на каналі в YouTube.

Картина вийде на кіноекрани восени цього року.

Драма розповідає про життя і діяльність голови Директорії і головного отамана УНР у період Української революції 1917-1920 років. А також після його еміграції до Франції до того дня, коли його вбив Самуїл Шварцбард.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 30 українських фільмів, які виходять у прокат у 2018-му

Роль Петлюри в стрічці виконав актор Сергій Фролов. Також глядач побачить у фільмі таких відомих артистів, як Богдан Бенюк та Євген Нищук в образі Володимира Винниченка.

Картина створена Національною кіностудією імені Олександра Довженка за підтримки Держкіно. Половину кошторису стрічки профінансувала держава, решту зібрав Український конгресовий комітет Америки.

У мережі з'явився перший трейлер воєнної драми про тральщик "Черкаси", який 3 тижні тримав український прапор на своєму флагштоку під час анексії Криму.

Зараз ви читаєте новину «З'явився трейлер до фільму про Симона Петлюру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі